Om GEVAB


Gevab är en snabbväxande och komplett byggentreprenör som utför alla vanligt förekommande arbeten vid byggnation, snickeri, montage, renoveringar och tillbyggnader. Företaget är specialister inom Gipsentreprenader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Göteborg med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

 

Läs gärna mer i vår digitala broschyr här

Totalentreprenör


Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Gipsentreprenad i Väst AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Kvalitet & Trygghet


Gevab är medlem i Byggnads och håller sig uppdaterade inom branschens regler genom behörigheter och utbildningar. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Utbildad personal


GEVAB satsar på vår viktigaste resurs: kompetent personal. Vi innehar ID06, Våtrumsbehörighet, Liftkort, Säkra lyft, Ställningskort samt Heta arbeten.

 

Kontakta oss för mer information, prisuppgifter och framtida samarbeten!